VERZENDINFORMATIE

  

De meeste bestellingen worden via PostNL verzonden in een bubbelenveloppe. Voor pakjes die niet door de brievenbus kunnen, wordt het pakket via PostNL / TNT Post Pakket verzonden in een recyclebare kartonnen verzenddoos. U ontvangt voor Uw bestelling (ook als deze door een brievenbus past) een Track & Trace nummer via het door U opgegeven e-mailadres.

 

Sinds 01-01-2017 hanteren wij geen minimale bestelwaarde meer. SeraCrea hanteert de volgende verzendtarieven:

  • Voor bestellingen met een waarde tot aan €15,00* zijn de verzend- en administratiekosten €7,95*, dit geldt voor brievenbus- en pakketpost. Dit bedrag bevat verzendkosten en kosten voor afhandeling van de bestelling.
  • Voor bestellingen met een waarde tussen €15,00* en €50,00* zijn de verzend- en administratiekosten €3,50*, dit geldt voor brievenbus- en pakketpost
  • Bij bestellingen met een waarde vanaf €50,00* wordt Uw pakje gratis verzonden, dit geldt voor brievenbus- en pakketpost

 

Het is gebleken dat het voor zowel U als voor onszelf veiliger is om alle pakjes met Track & Trace te versturen, hier zullen wij niet vanaf wijken.

  

SeraCrea verzendt niet naar postbussen of antwoordnummers.

 

SeraCrea hanteert geen deelleveringen, Uw bestelling wordt volledig verstuurd. Mocht er onverhoeds iets ontbreken, dan krijgt U via het door U opgegeven e-mailadres een bericht.

 

SeraCrea verstuurt niet 'af fabriek' (ex works), bij SeraCrea kan niet afgehaald worden.

 

SeraCrea verstuurt Uw bestelling zo snel mogelijk, maar uiterlijk 1 werkdag na ontvangst van de betaling (tenzij U heeft gekozen voor achteraf betalen). Vanzelfsprekend zal er op feestdagen niet verzonden worden, afhankelijk van de drukte zal Uw pakje de volgende werkdag verzonden worden.

   

Verpakking en milieu

 

SeraCrea draagt graag een steentje bij aan verantwoord omgaan met ons milieu. Daar horen recyclen en verminderen van de afvalberg zeer zeker bij. Veel kleine kraaltjes en onderdelen zijn verpakt in gerecyclede plastic gripzakjes. U kunt de gripzakjes blijven gebruiken of bij het plasticafval doen. SeraCrea verpakt gripzakjes met kleine onderdelen in recyclebare kraftpapieren zakjes en verstuurt Uw bestelling in een bubbelenveloppe, die gescheiden weggegooid kan worden. De verzenddozen zijn gemaakt van gerecycled karton.

  
*Alle getoonde prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. 
 
 
Update: 23-08-2017