Yuzen Washi Blauw

A00020H08

Nieuw

Origamipapier, blauw 11,5x11,5 cm.

Prijs per velletje.

Meer details

€ 0,55

Voeg toe aan mijn verlanglijst

Datasheet

Soort Origamipapier
Materiaal Yuzen/Chiyogama Washi
Kleur Blauw Multi
Decoratie Planten
Afmeting 11,5 x 11,5 cm
Breedte 11,5 cm
Lengte 11,5 cm
Besteleenheid per stuk
Kwaliteit A- kwaliteit

Meer informatie

Washipapier wordt gemaakt van vezels uit de bast van gampibomen, de mitsumatastruik of van de papiermoerbei. Washipapier kan ook gemaakt worden van vezels van bamboe, hennep, rijst en tarwe. Washipapier is een traditioneel product dat met de hand gemaakt wordt en niet alleen beschikbaar als tape.

  

Chiyogami of Yuzen is washipapier dat met de hand gedrukt is in rijke, traditioneel Japanse motieven en patronen in heldere, intense kleuren. Er is sprake van 1 drukgang per kleur ofwel voor iedere kleur wordt er middels een zeefdrukraam een nieuwe kleur aangebracht. Vroeger werd er per drukgang een apart blok gesneden. Het bedrukken van dit papier is ook tegenwoordig een secuur en arbeidsintensief proces.

 

Washipapier scheurt minder makkelijk dan gewoon papier gemaakt van houtpulp en wordt in Japan van oudsher gebruikt voor allerhande kunst- en andere objecten. 

   

U kunt het washipapier gebruiken voor origami, decoupage en het is zeer geschikt om cabochons te maken en te verwerken in sieraden. De inkt is watervast en kleurecht en het papier hoeft vooraf niet behandeld te worden. U kunt de cabochon voorzien van Tacky glue en direct aanbrengen op het papier. 

 

Afgebeelde cabochons:

Vierkant 25mmrond 18mmrond 10mm en ovaal 13x18mm

 

Dit papier heeft een schitterend patroon met goudopdruk, zie foto's voor het effect met cabochons.

  

Dit papier wordt per los velletje in cellofaan verpakt verstuurd. Dit cellofaan kunt U blijven gebruiken als opbergmiddel of bij het plasticafval weggooien. De kleur en print van dit papier kunnen iets afwijken van de foto's.

Recensies

Schrijf een recensie

Yuzen Washi Blauw

Yuzen Washi Blauw

Origamipapier, blauw 11,5x11,5 cm.

Prijs per velletje.

Schrijf een recensie