VERZENDING

  

Per 1 januari 2024 gelden nieuwe verzendtarieven, deze staan vermeld in de tabel op deze pagina.

 

Bestellingen vanaf €25,00 incl. btw/ excl. verzendkosten en in één keer geplaatst, worden gratis verstuurd als brievenbuspakje of pakket, beide met Track & Trace code.

Heeft u een aantal kleinere bestellingen geplaatst en de totale waarde daarvan is meer dan €25,00 incl. btw/ excl. verzendkosten, dan wordt uw pakje niet gratis verstuurd.

Mocht u een artikel zijn vergeten, dan dient u hiervoor een nieuwe bestelling te plaatsen. Wij doen ons best om deze zo spoedig mogelijk te verwerken en te verzenden.

 

De meeste bestellingen worden via PostNL verzonden in een lichtgewicht (luchtkussen-) envelop of brievenbusdoosje. Pakketten worden via PostNL / TNT Post Pakket verzonden in een recyclebare kartonnen verzenddoos. Verzendkosten worden berekend aan de hand van het totaalgewicht van de bestelling inclusief (luchtkussen-) envelop of doosje. Een klein item dat door de brievenbus past, kan door het totaalgewicht hogere verzendkosten met zich meebrengen. Een aantal producten past niet door de brievenbus, deze producten zullen automatisch als pakket met bijbehorend tarief worden getoond tijdens het bestelproces.

 

 Tijdens het bestelproces zal de goedkoopste optie automatisch getoond worden, u heeft de mogelijkheid om een andere (veiligere) keuze te maken. Bestellingen die meer dan 100gram wegen, worden verstuurd als brievenbuspakje of pakket, beide met Track & Trace.

   

Als het pakje is verzonden dan sturen wij u, op het door u opgegeven e-mailadres een bevestiging met al dan niet een Track & Trace nummer. Uw verzendadres, e-mailadres en telefoonnummer zullen toegevoegd worden in het online verzendsysteem MyParcel (onderdeel van PostNL), dit om de kans op een succesvolle en vlotte bezorging te vergroten (denk hierbij aan Track & Trace informatie, die aan u gestuurd kan worden).

  

Bestellingen die op een werkdag geplaatst èn betaald zijn vóór 15:00 uur, worden dezelfde werkdag verstuurd. Bestellingen die na 15:00 uur geplaatst en betaald zijn op een werkdag of zaterdag, zullen wij uiterlijk de volgende werkdag versturen. In de meeste gevallen heeft u het pakje de volgende (werk- of bezorg-) dag in huis. Vanzelfsprekend zal er op feestdagen niet verzonden worden, afhankelijk van de drukte zal Uw pakje de volgende werkdag verzonden worden. 

Werkdagen: maandag t/m vrijdag

Bezorgdagen brievenbuspost: dinsdag t/m zaterdag

Bezorgdagen brievenbuspakje en pakket: maandag t/m zaterdag

 

In de december is het erg druk bij PostNL. Uw bestelling zal langer onderweg zijn.

Besteld en betaald op    Geleverd op  
Maandag vòòr 15:00 Dinsdag
Dinsdag vòòr 15:00 Woensdag
Woensdag vòòr 15:00 Donderdag
Donderdag vòòr 15:00 Vrijdag
Vrijdag vòòr 15:00 Zaterdag
Vrijdag na 15:00 Dinsdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

 

Wilt u weten welke post onderweg is naar u? Dat kan via de gratis PostNL app. 

https://www.postnl.nl/campagnes/mijn-post-in-de-app/

    

Verzend- en administratiekosten

 

Wij hanteren de verzendtarieven van PostNL, prijzen zijn inclusief btw vermeld.

U kunt kiezen uit de volgende verzendmogelijkheden:

  

Onderstaande tarieven zijn vanaf 01-01-2024 geldig:
  
2024 0g-20g 20g-50g 50g-350g 350g-2kg 2kg-23kg 23kg-50kg Track & Trace Past door brievenbus Verzekerd tot Handtekening voor ontvangst Bezorgdagen
PostNL Standaard €1,32 €2,64 €4,48 €5,14  -   - Nee Ja  - Nee di t/m za
PostNL Track & Trace €5,14 5,14 5,14 €5,14  -   - Ja Ja  - Nee di t/m za
PostNL Track & Trace Pakket €8,12 8,12 8,12 €8,12 €8,12 €14,11 Ja Nee  - Nee ma t/m za

     

Bedrijven zijn verplicht btw af te dragen op producten en verzendkosten, wij zijn hierop geen uitzondering en rekenen 21% btw op de bij PostNL vrijgestelde verzenddiensten. De prijzen in de getoonde tabellen zijn inclusief 21% btw.
 


Overig

 
SeraCrea verzendt niet naar postbussen of antwoordnummers of adressen buiten Nederland.
 
SeraCrea hanteert geen deelleveringen, uw bestelling wordt volledig verstuurd. Mocht er onverhoeds iets ontbreken, dan krijgt u via het door u opgegeven e-mailadres een bericht met mogelijkheden.
 
SeraCrea heeft geen fysieke winkel of fysiek afhaaladres en verstuurt niet 'af fabriek' (ex works), bij SeraCrea kan niet afgehaald worden.

  

Als klant bent u verantwoordelijk voor correcte factuur- en afleveradressen. Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om opmerkingen aangaande de bestelling te plaatsen, deze plaatsen wij in uw klantgegevens. Bij onduidelijkheid aangaande uw factuur- en/of afleveradres, zullen wij u contacteren middels het door u opgegeven e-mailadres.

  

Er gaat wel eens iets mis tijdens de verzending van een pakje, meldingen en afhandelingen hiervan zullen wij vastleggen in uw klantenkaart.

 

Wij besteden veel zorg aan het inpakken/verpakken van uw bestelling, breekbaarheid wordt duidelijk op de verpakking aangegeven. Is uw pakje beschadigd of niet aangekomen? Neem gerust contact op met SeraCrea.nl en selecteer de optie "Bezorging"

  
PostNL heeft een 24-uurs service voor brievenbuspakjes en pakketten met op zijn minst de optie Track & Trace. Post NL bezorgt doorgaans de eerstvolgende bezorgdag (dinsdag t/m zaterdag) en uiterlijk binnen 2 of 4 bezorgdagen.
LET OP: pakjes zonder Track & Trace zijn de goedkoopste verzendoptie, maar zonder Track & Trace kan niet achterhaald worden wat er met uw pakje is gebeurd.
  
 
    

Verpakking en milieu

   

SeraCrea draagt graag een steentje bij aan verantwoord omgaan met ons milieu. Daar horen recycling en verminderen van de afvalberg zeer zeker bij. Veel kleine kraaltjes en onderdelen zijn verpakt in gerecyclede of hergebruikte/herbruikbare kunststof gripzakjes, deze kunnen er dus rommelig uitzien. U kunt de gripzakjes blijven gebruiken of bij het kunststof afval doen. Als u uw bestelling in een lichtgewicht luchtkussenenveloppe ontvangt, dan kan deze gescheiden weggegooid worden. De verzenddozen zijn gemaakt van gerecycled karton. 

Wij hebben besloten om geen uitgeprinte factuur mee te sturen, de factuur zal beschikbaar zijn in uw account.

     
 
 
Update: 12-02-2024