RUILEN & RETOURNEREN

Annulering

Indien SeraCrea uw betaling niet binnen 5 werkdagen heeft ontvangen, dan wordt uw bestelling geannuleerd door SeraCrea.

Wij verwerken uw bestelling zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaling. Als u nog geen betaling heeft gedaan dan kunt u de bestelling annuleren middels ons contactformulier of per e-mail via seracreanl@gmail.com

 

Als u bericht heeft gekregen dat uw bestelling is verstuurd, dan kunt u niet meer annuleren. Het is echter wel mogelijk om de artikelen te retourneren. De verzendkosten zijn voor uw rekening. Neem voor retourneren altijd eerst contact op!

Retourneren

Neem voor retourneren altijd eerst contact op!

SeraCrea accepteert alleen retourverzoeken, die binnen 14 dagen na de factuurdatum zijn aangemeld via het contactformulier of per e-mail via seracreanl@gmail.com

  

Artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen in de originele verpakking geretourneerd te worden. De verzendkosten van deze retourzending zijn voor uw rekening.

Meterwaren kunt u retourneren, wanneer het om het bestelde aantal gaat. Neem voor retourneren altijd eerst contact op!

SeraCrea is niet aansprakelijk voor evt. verliezen met betrekking tot artikelen die u naar ons heeft verstuurd, het is raadzaam om uw waardevolle retourzending met Track&Trace of aangetekende post te doen. Retourzendingen en de door u gemaakte kosten daarvan zijn voor Uw eigen risico.

   

Uw retour melden

U kunt uw retour melden via het contactformulier of per e-mail via seracreanl@gmail.com.  Gelieve hierin te vermelden: 

  • het bestelnummer
  • de reden(en) van retournering
  • Uw naam en adres

  

Stuur geen gevoelige informatie zoals: PIN, creditcardnummers, sofi-nummer, BTW-nummer, wachtwoorden en aanwijzingen naar wachtwoorden. SeraCrea heeft deze gegevens op geen enkele wijze nodig en zal hier ook nooit om vragen.

- Bij retournering (en ruiling) van een deel van de artikelen (ook meterwaren) die op uw factuur staan, wordt alleen het aankoopbedrag van het geretourneerde deel van de artikelen op uw factuur teruggestort op uw rekening (bank, iDEAL of PayPal). Meterwaren kunt u retourneren, wanneer het om het bestelde aantal gaat. Extra door u gemaakte kosten* zijn uitgesloten van terugbetaling. 

 

- Bij retournering (en ruiling) van alle artikelen (ook meterwaren) op uw factuur wordt het gehele aankoopbedrag op die factuur (inclusief de verzendkosten) op uw rekening gestort (bank of PayPal). Meterwaren kunt u retourneren, wanneer het om het bestelde aantal gaat. Extra door u gemaakte kosten* zijn uitgesloten van terugbetaling.

 

Ingeval van een retourbetaling, zal SeraCrea deze uitvoeren middels de betaalwijze die u heeft gekozen bij het betalen van de bestelling. Wij streven ernaar de terugbetaling uit te voeren binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw retour. U krijgt hiervan een bericht per e-mail.

 

*SeraCrea is op geen enkele manier verantwoordelijk voor extra kosten zoals verzendkosten voor retour, invoerrechten etc. die u moet maken of heeft gemaakt.

 

Ruilen

Wilt u een vervangend artikel? Ruilingen worden behandeld als reguliere bestelling, een ruiling gaat als volgt te werk:

  • U meldt een retour via het contactformulier of per e-mail zoals beschreven bij 'Retourneren'
  • Na ontvangst van de artikelen, storten wij het te verrekenen bedrag terug.
  • U plaatst een nieuwe bestelling.

Artikelen dienen onbeschadigd, ongedragen in de originele verpakking geretourneerd te worden. De verzendkosten van deze retourzending zijn voor uw rekening.

Indien uw retourzending niet voldoet aan de voorwaarden vermeld bij 'Retourneren', houdt SeraCrea zich het recht voor om de retour/terugbetaling te weigeren.

*SeraCrea is op geen enkele manier verantwoordelijk voor extra kosten zoals verzendkosten voor retour, invoerrechten etc. die u moet maken of heeft gemaakt bij het versturen van artikelen.

  

Beleid aangaande opkopen van inboedels en restanten

Met enige regelmaat ontvangt SeraCrea berichten van particulieren en bedrijven die hun restanten of inboedels willen aanbieden. SeraCrea gaat niet in op dergelijke berichten, gelieve deze niet te sturen.

 

Update: 02-01-2024