BETAALWIJZE

 
Alle getoonde prijzen zijn inclusief 21% btw voor verzendingen binnen Nederland. 
Wij hebben besloten om geen uitgeprinte factuur mee te sturen, de factuur zal beschikbaar zijn in Uw account.
SeraCrea accepteert de volgende betaalwijzen:
   
 
iDEAL
iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer. SeraCrea.nl iDEAL aan via de provider Mollie.
  
 
PayPal
PayPal biedt een zeer veilige, snelle en gemakkelijke betaalwijze, zonder dat uw creditcard en bankgegevens bekend gemaakt worden. U dient in het bezit te zijn van een PayPal-account als u voor deze betaalmethode kiest. U kunt een creditcardbetaling (Maestro, Visa etc.) doen via PayPal.
SeraCrea verstuurt uw bestelling zo snel mogelijk, maar uiterlijk 1 werkdag of zaterdag na ontvangst van de betaling.
Ingeval van een retourbetaling, zal SeraCrea deze uitvoeren middels de betaalwijze die u heeft gekozen tijdens het afrekenproces van de bestelling.
  
   
   
Bankoverschrijving
Bankoverschrijving is alleen mogelijk binnen Nederland. Als u voor deze betaalwijze kiest, dan ontvangt u een e-mail met de gegevens. Uw bestelling wordt pas gereedgemaakt voor verzending als uw betaling ontvangen is.
SeraCrea verstuurt uw bestelling zo snel mogelijk, maar uiterlijk 1 werkdag of zaterdag na ontvangst van de betaling.
Ingeval van een retourbetaling, zal SeraCrea deze uitvoeren middels de betaalwijze die u heeft gekozen bij het betalen van de bestelling.
  
 
Acceptgiro  
Acceptgiro is per 1 juni 2023 afgeschaft.
   
Ons bankrekeningnummer:
Serafina Exclusive Jewelry
IBAN: NL09 RABO 0322 8194 82
BIC: RABONL2U. 
   
 
Wij verwerken uw bestelling zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaling. Als u nog geen betaling heeft gedaan dan kunt u de bestelling annuleren via ons contactformulier.  Zie ook 'Ruilen & Retourneren'
 
 
Update: 01-01-2024